Uitgebreid aanbod

Full service oplossingen

Informeren en inspireren

Korte en lange termijn verhuur

Van jouw evenement een beleving maken, dat is ons motto.

Het succes van elke beurs of ander event hangt af van de voorbereiding. Daar werk je maanden keihard aan. Alles moet kloppen, tot in het kleinste detail. Want je wilt de beste zijn. Je wilt meer dan je bezoekers informeren, verbazen en verleiden.

Je wilt ze een wow-gevoel laten ervaren. De ultieme beleving. Als dat lukt is je event geslaagd. Jij en Novid hebben hetzelfde doel: jouw gasten een onvergetelijk event laten beleven. Dat doen we door state-of-the-art audiovisuele en IT-oplossingen te bieden. Van bezoekersregistratie tot giga-videowalls. Plus alle ondersteuning die je daarbij nodig kan hebben. Net als jij weten we dat een vlekkeloos verlopen beurs een enorme voldoening geeft. Daar leven we voor, dat is onze passie. Samen maken we er een succes van.

Verder lezen

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Zoveel méér dan een scherm

Je scherm, daar komt toch veel meer bij kijken dan je in eerste instantie had gedacht. Maar daar heb je Novid voor!

Om het juiste, professionele scherm te kiezen zodat je kan schitteren. Onze projectmanagers stellen hun technische expertise en creativiteit graag ter beschikking.

Om het scherm veilig te plaatsen, om ervoor te zorgen dat het werkt en straks, voor een efficiënte afbouw. Onze videotechniekers halen met plezier alles voor je uit de kast (of uit de flightcase.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!