Meetings support

Moderne meetings zijn al lang veel meer dan een tafel met een beamer tegen een witte muur. Organisatoren houden van creatieve formules en voorzien seminaries van break-out rooms met schermen die voor extra beleving zorgen en de gepresenteerde boodschappen ondersteunen.

Wij kunnen mee inspelen op deze trends met innovatieve meeting oplossingen, gaande van videowalls in de lobby over attractieve LED-walls tot een interactieve twitterbalk om de dialoog te stimuleren. Ook tijdens meetings is betrekken immers de boodschap.

Ook bedrijven die hun eerste stappen zetten in innovatieve meeting support helpen wij met het uitdenken van de gepaste creatieve formule voor hun congres, seminarie of vergaderweekend.

Onze referenties

De pers wil ook wat tijdens de Europese Topmeetings

Novid is de vaste partner van de Raad van Europa om de pers op de verschillende Europese Topbijeenkomsten te voorzien van de nodige informatie via videoschermen.

Lees meer

Totaalbeleving in nieuw kantoorconcept

BNP Paribas Fortis heeft een volledig nieuw en uniek kantoorconcept geïntroduceerd in haar allereerste “flagship” in hartje Gent. In een wereld waar steeds meer mensen online bankieren is het een uitdaging om het kantoornetwerk weer aantrekkelijk te maken. En daar werken wij met veel plezier aan mee!

Lees meer

Hoog bezoek op Tomorrowland

De passage van VN Secretaris-Generaal Ban Ki-Moon in ons land ging niet onopgemerkt voorbij.

WAT UW CONCEPT OOK IS
WIJ HEBBEN EEN OPLOSSING KLIK HIER EN ONTDEK ONS AANBOD