Waar wij als groep voor staan

Onze werkwijze

Complexe maatwerk projecten

Gemak van de klant voorop

Turnkey oplossingen

Een duurzame relatie

Levering door heel Europa

De kracht van bewegend beeld

Novid en de wereld: kunnen ondernemen is een voorrecht

Ondernemen is voor ons een manier om te groeien en we willen dan ook iets teruggeven aan de samenleving die ons alle kansen heeft geboden. Deze overtuiging mondt uit in concrete en duurzame engagementen op verschillende vlakken.

Logo
Logo

Novid. Powered by The Rental Group.

Novid maakt evenals AV- en IT-verhuurbedrijven Allrent ICT Solutions en Easy2Rent deel uit van The Rental Group. Binnen de groep behouden wij onze eigenheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt dus blijven rekenen op onze vertrouwde service, hoogwaardige apparatuur, gunstige prijzen, bekende gezichten en jarenlange ervaring. The Rental Group maakt het mogelijk om slim in te kopen en administratieve taken te centraliseren. Daar profiteren alle Novid klanten van:

  • Dankzij strategische inkoop kunnen we onze vertrouwde topkwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in de toekomst.
  • Als onderdeel van The Rental Group zijn we in staat snel te schakelen en je een buitengewoon breed en diep assortiment aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan extreem grote aantallen of juist heel specialistische apparatuur.
  • Je houdt je vertrouwde contactpersoon als centraal aanspreekpunt.
  • We blijven jouw stabiele, daadkrachtige partner op wie je altijd kunt rekenen.

Onze ambitie:
beheerste groei

Novid streeft een gezonde expansie na, gericht op de lange termijn. Er is in België en daarbuiten een groeiende behoefte aan flexibele AV- en IT-oplossingen. Wij willen inspelen op de stijgende vraag door enerzijds ons marktaandeel te versterken in België, Nederland en Frankrijk en anderzijds nieuwe markten aan te boren in andere Europese landen.

Trots op onze medewerkers

Wij geloven met heel ons hart in de kracht van onze medewerkers. Onze engineers zijn energieke, gepassioneerde professionals die beschikken over een schat aan IT- en AV-kennis. Ze gaan altijd voor het maximaal haalbare serviceniveau en maken onze klanten blij.

Trots op onze klanten

Novid heeft een vestiging in België. Onze diensten en apparatuur leveren wij door heel Europa; wij zijn waar onze klanten zijn. Onze klanten zijn onder meer evenementenbureaus, beurzen, overheden, AV-verhuurbedrijven en grote en middelgrote ondernemingen.

We zijn trots dat we veel gerenommeerde organisaties tot onze klantenkring mogen rekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!