We Make it Real

 

Novid is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal. Samen met onze klanten creëren we de beste, meest authentieke totaalervaringen via professionele audiovisuele technologie en een flexibele en persoonlijke dienstverlening. We werken samen met unieke mensen vanuit drie waarden die ons verbinden:

Het Novid team

De sympathieke Novid collega’s staan elke dag klaar voor onze klanten.
W
il je ook graag deel uitmaken van het Novid team?
Dat kan! Bekijk onze openstaande vacatures.


Novid. Powered by The Rental Group.

Novid maakt evenals AV- en IT-verhuurbedrijven Allrent ICT Solutions en Easy2Rent deel uit van The Rental Group. Binnen de groep behouden wij onze eigenheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt dus blijven rekenen op onze vertrouwde service, hoogwaardige apparatuur, gunstige prijzen, bekende gezichten en jarenlange ervaring. The Rental Group maakt het mogelijk om slim in te kopen en administratieve taken te centraliseren. Daar profiteren alle Novid klanten van:

  • Dankzij strategische inkoop kunnen we onze vertrouwde topkwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in de toekomst.
  • Als onderdeel van The Rental Group zijn we in staat snel te schakelen en je een buitengewoon breed en diep assortiment aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan extreem grote aantallen of juist heel specialistische apparatuur.
  • Je houdt je vertrouwde contactpersoon als centraal aanspreekpunt.
  • We blijven jouw stabiele, daadkrachtige partner op wie je altijd kunt rekenen.

 

 

Novid en de wereld: kunnen ondernemen is een voorrecht

Ondernemen is voor ons een manier om te groeien en we willen dan ook iets teruggeven aan de samenleving die ons alle kansen heeft geboden. Deze overtuiging mondt uit in concrete en duurzame engagementen op verschillende vlakken.