« Nieuws
03/10/2018

Volg de verkiezingen vanop de eerste rij met Novid schermen

Novid is goed vertegenwoordigd in de studio van het nieuwe VRT verkiezingsprogramma ‘Iedereen kiest’.

Onafhankelijke en betrouwbare informatie en duiding voorzien is één van de opdrachten van de VRT. Er wordt dan ook heel wat zendtijd gewijd aan de gemeente- en provincieraadsverkiezingen die op zondag 14 oktober plaatsvinden. Een echt verkiezingsprogramma vanuit de VRT studio’s is een must. Politici en burgers schuiven in ‘Iedereen kiest’ aan de grote tafel bij de presentatoren. Het studiopubliek en de kijkers thuis ervaren een levendige interactie via bewegende beelden op de Novid schermen.

Allereerst is er het LED scherm, een indrukwekkende 14 m2, centraal achter de grote tafel. We gebruikten hiervoor de 2.5mm Indoor Led, die garanderen pixel-to-pixel weergave van full HD-beelden!

Verder zijn in totaal tien 86″ – LG 86BH5C stretch schermen in landschapsopstelling zorgvuldig ingewerkt in het decor. En het studiopubliek en de kijkers thuis voor de buis worden ten slotte verwend met video’s en visuals op de twee XXL schermen 98″ – Philips BDL9870: 4K Ultra HD: de hoogste resolutie in 98″ formaat! 

Bekijk de studio van ‘Iedereen Kiest‘ op vrt.be.