« Nieuws
02/10/2014

Supporter voor Wouter op de IronMan van Barcelona

Zoals jullie misschien al hebben vernomen, gaat Wouter Van Beirendonck aanstaande zondag van start in de IronMan triatlon van Barcelona. Vandaag, 4 jaar na zijn zware val van een 6 meter hoge stelling, staat hij er helemaal, sterker dan ooit. Na een intensieve voorbereiding van een jaar wil hij het beste van zichzelf geven tijdens de 3,86 km […]

Zoals jullie misschien al hebben vernomen, gaat Wouter Van Beirendonck aanstaande zondag van start in de IronMan triatlon van Barcelona. Vandaag, 4 jaar na zijn zware val van een 6 meter hoge stelling, staat hij er helemaal, sterker dan ooit.

Na een intensieve voorbereiding van een jaar wil hij het beste van zichzelf geven tijdens de 3,86 km zwemmen, de 180,2 km fietsen en bij het lopen van de afsluitende marathon.

#ironwouter

Iedereen kan voor Wouter supporteren via de sociale media waarlangs we jullie de komende dagen op de hoogte houden. Jullie kunnen Wouter volgen en aanvuren via onze Twitter en LinkedIn account. Daarbij kunnen alle fans gebruik maken van de hashtag #ironwouter. De supporters die tijdens de tien uren van onze ijzeren Wouter in detail de verschillende tussentijden willen volgen, kunnen dat doen via de IronMan website (het volstaat om Beirendonck in te tikken in het zoekveld).

Wat het resultaat zondagnamiddag ook wordt, Wouter realiseert met deze triatlon een van zijn grote dromen. “Anything is possible”, zegt hij daar zelf graag over en hij hoopt dat dit project ook anderen mag inspireren tot sportieve escapades.

“Als ondernemer die weinig tijd had om buiten het werken iets uit te bouwen, heb ik gemerkt dat een project als dit je verandert. Je wordt fysiek en mentaal een stuk gezonder. De combinatie van een gezin met sporten en ondernemen vind ik nu al zeer geslaagd!”.

Afspraak zondag in het water, op de fiets of bij het lopen?! Hopelijk tot dan!

Ondernemende groeten,

Vicky & Wouter