« Nieuws
20/05/2016

Succesvol seizoen met Van Gils & Gasten

De talkshow waarin Lieven Van Gils het van maandag tot donderdag met zijn gasten over de actualiteit heeft, heeft een succesvol seizoen achter de rug. Het programma bereikte vlotjes meer dan een half miljoen kijkers. En daar zijn wij uitermate blij mee want Novid voorzag het grote LED scherm, dé blikvanger van het decor.

Een extra dimensie door gebogen opstelling

De bijna 9 meter brede 2,85mm LED wall met gebogen opstelling geeft een ongeziene dynamiek aan het decor. Om de gebogen LEDwall keurig te kunnen plaatsen, werd eerst een simulatie gemaakt van de curving. Immers, niet elke LEDtegel is geschikt om in een gebogen opstelling verwerkt te worden. De LEDwall is door gebruik te maken van een eigen ontwikkelde steun achter de tegels, volledig “op zichzelf staand” en behoeft dus geen bijkomende ondersteuning. Het scherm bestaat uit 54 tegels 2.85 mm LED van Unilumin en meet 8640 x 1440 mm wat een resolutie geeft van 3024 x 504 pixels.

Door deze hoge resolutie leent het scherm zich uitstekend voor verschillende toepassingen en komen ook live beelden perfect tot hun recht.

Wij tellen alvast af naar het nieuw seizoen!