« Nieuws
01/03/2017

Ons aanbod staat niet stil

Novid staat niet stil en tracht zijn aanbod steeds uit te breiden met nieuwe eye-catchers om de beleving naar een hoger niveau te tillen. Het gamma is inmiddels verruimd met enkele nieuwigheden waardoor we garant blijven staan voor een totaalbeleving van de klanten van onze klanten.

De indrukwekkende LG Cooler

Een topper voor een beursstand of brand activation actie is de LG cooler met ingebouwd lcd-scherm. De imposante ijskast van meer dan 2 meter hoog, heeft een glazen deur met verlichting. Standaard is de achtergrond mat en zie je enkel de bewegende beelden, zoals op een scherm. Zodra er beweging is in de buurt van het scherm, wordt de deur transparant en zie je naast het bewegende beeld ook de producten in de ijskast staan. Er zijn ook diverse mogelijkheden om de content interactief te maken. Maar het is de eenvoudige basis die deze koelkast zo toegankelijk maakt: gewoon een clip opladen en klaar!

Transparante ledposter

De transparante ledposter is ideaal voor in je etalage of op je event. Heb je een boodschap, dan toont de poster die in optimale omstandigheden. Heb je er geen, dan is het scherm transparant.

Dit ultra-dunne verlichte scherm is het eerste kant-en-klaar ledproduct op de markt. De ledposter is namelijk een afgewerkt product, dat zo de winkelvitrine in kan. Het is de ideale retail- en eventoplossing. Met de ledposter heb je nooit het gevoel op  ‘muur’ te kijken. Staat het scherm af, dan kijk je er dwars doorheen, langs de voor- en de achterzijde. Staat het scherm aan, dan toont het je boodschap altijd in de beste omstandigheden. Kenmerkend voor de ledposter is namelijk de hoge schermresolutie en dito lichtopbrengst. Dat maakt de display goed zichtbaar, zelfs in direct zonlicht. En wanneer het donker wordt, dimt de ledposter automatisch. Zo bespaar je energie.

Je installeert de poster heel gemakkelijk volgens het ‘plug and play’ principe. Je hoeft dus niets te assembleren. Gewoon ophangen, de stekker insteken en klaar is kees. De hele constructie weegt amper 18 kg, inclusief voedingskabels en hangsysteem. Dat is minder dan de helft van de meeste ledschermen.

Het scherm kan je heel makkelijk zelf aansturen. Bovendien is het makkelijk te onderhouden. De levensduur van een ledposter ligt hoger dan 100.000 uur. En is er al eens een ledstrip stuk, dan schuif je die makkelijk in en uit de poster. Zo hoef je ook niet het volledige paneel te vervangen. Tenslotte is dit ook een financieel interessante oplossing want de installatiekosten zijn laag.

Breedbeeldschermen

De tijd dat we een 16/9 formaat breedbeeld noemden is al lang voorbij. Nu verhuurt Novid al schermen in 58/9 formaat. Niet ideaal om je favoriete film te zien, maar wel een publiekstrekker van formaat voor retail en beursstanden. Eindelijk een scherm dat breed is zonder heel hoog te zijn. Met een resolutie van maar liefst 3840×960 pixels voor een breedte van 220cm is er letterlijk en figuurlijk ruimte genoeg om creatief te zijn.