« Nieuws
08/05/2015

Novid zet de toon met nieuwe full HD-schermen

Novid doet het weer! De specialist in audiovisueel materiaal introduceert het nieuwste van het nieuwste: de Philips 98 inch lcd-schermen met Ultra HD-resolutie. Vanaf nu te huur.

Deze Philips-schermen hebben een resolutie van maar liefst 3840×2160 pixels. Dat staat gelijk aan 4x full HD. Met deze resolutie komen ook de beelden van 4K-camera’s volledig tot hun recht. Door deze schermen ook te huur aan te bieden, speelt Novid in op de vraag van zijn klanten. “Klanten maken meer en meer gebruik van dergelijke beelden en willen die kwaliteit ook zien in de weergave. Vandaar deze schermen”, klinkt het bij Novid.

Primeur op AutoRAI

De schermen werden voor het eerst gebruikt vorige maand. Philips ging op zoek naar een geschikte gelegenheid om deze nieuwe paradepaardjes te introduceren. Een locatie of evenement waar de voordelen van dit scherm volledig tot hun recht komen. Dat werd AutoRAI in Amsterdam, de grootste autobeurs van Nederland.

Met hun Ultra HD-resolutie zijn de schermen bij uitstek geschikt voor picture-in-picture applicaties, voor presentaties of voor broadcast. Naast hun fantastische beeldweergave hebben de schermen nog tal van andere voordelen. Eenvoudige plaatsing: vrij in de ruimte, op een in de hoogte verstelbare voet, hangend aan een lichtbrug of gemonteerd op een wand. Alles is mogelijk. Ook de prijs is interessant: vergelijkbaar met de 95 inch lcd-schermen van Samsung. Beide schermen hebben hun specifieke voordelen en toepassingen. Bij Novid kan je terecht voor advies en verhuur van deze ultramoderne schermen.

Novid helpt levens redden in Nepal, samen met Plan

“Met het volledige Novid team zullen wij een inzamelactie doen en een percentage van onze omzet van april storten aan Plan, een organisatie die wij regelmatig ondersteunen. Doe ook zelf een gift aan Plan en draag hiermee bij aan drinkwater voor Nepal.”