« Nieuws
17/12/2014

Novid verhuurt nu ook LED-videowalls in HD-kwaliteit

Novid installeerde in december 2014 een LED-videowall in HD-kwaliteit in de nieuwe, state-of-the-art nieuwsstudio van de Franstalige televisiezender RTL. In het verlengde van deze installatie breidt Novid haar aanbod uit met LED-schermen in een specifiek op de verhuur afgestemde resolutie. Als leverancier van kwalitatieve audiovisuele omkadering krijgt Novid de meest diverse opdrachten. We verhuren LCD-schermen, […]

Novid installeerde in december 2014 een LED-videowall in HD-kwaliteit in de nieuwe, state-of-the-art nieuwsstudio van de Franstalige televisiezender RTL. In het verlengde van deze installatie breidt Novid haar aanbod uit met LED-schermen in een specifiek op de verhuur afgestemde resolutie.

Als leverancier van kwalitatieve audiovisuele omkadering krijgt Novid de meest diverse opdrachten. We verhuren LCD-schermen, indoor en outdoor LED-schermen, projectoren en accessoires. Die kunnen organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen creatief inschakelen om hun marketingdoelstellingen te realiseren.

Recent deed televisiezender RTL een beroep op Novid voor een 28 vierkante meter grote LED-videowall in HD-kwaliteit. Sinds 8 december 2014 is kijken naar de nieuwsuitzendingen van RTL nooit meer als voorheen. “In het verlengde van deze opdracht werkten we met de producent van deze schermen samen voor op de verhuur afgestemde LED-schermen,” zegt Wouter Van Beirendonck (zaakvoerder Novid).

“Eigenlijk is het een logische stap om deze schermen niet enkel voor vaste installaties te gebruiken, maar ook voor de verhuur. Waar bij RTL 1,9 mm-schermen worden gebruikt, hanteren we voor de verhuur 2,5 mm-schermen. Het resultaat blijft verbluffend.”

Deze nieuwigheid in het aanbod van Novid sluit ook goed aan bij de bestaande LCD-walls van Novid. De nieuwe LED-wall is immers uitermate geschikt voor wie kiest voor hoge resoluties zonder naad, terwijl slechts een kleine oppervlakte ter beschikking staat.

Deze nieuwe LED-wall zal voor het eerst te zien zijn op  het volgende Autosalon van Brussel (16 – 25 januari 2015), op de stand van Mercedes-Benz. Het kan geen toeval zijn dat een merk als Mercedes-Benz kiest voor de hoogstaande technologie van Novid.