« Nieuws
31/03/2012

Novid scoort bij Tour & Taxis

In de evenementenwereld is het Brusselse 'Tour & Taxis' inmiddels een begrip. Iedereen droomt ervan om zijn happening te organiseren op deze unieke locatie. Het historische kader, de aanwezige amoccodatie en de grote bewaakte parking... het zijn stuk voor stuk troeven voor deze evenementenlocatie. Maar precies door de authenticiteit van het gebouw, zijn er ook beperkingen. Zo mag het plafond bijvoorbeeld niet belast worden. En daar heeft Novid iets op gevonden.

High definition

Het is precies door het authentieke karakter van dit gebouw dat er bepaalde beperkingen zijn. Zo mag het plafond niet belast worden en mogen er dus ook geen zware schermen omhoog gehangen worden. Maar daar heeft Novid een unieke oplossing voor. Dankzij de lichte en flinterdunne LCD-schermen – ze wegen amper 13 kg – kunnen organisatoren toch gebruik maken van bewegende beelden tijdens hun event. En dat is een pluspunt om gezien te worden. De schermen hebben bovendien het voordeel dat ze ‘high definition’ zijn, waardoor ze ook in moeilijke omstandigheden, met veel lichtinval, voor een haarscherpe projectie zorgen.

Makkelijk monteerbaar

“Deze ultralichte schermen zijn echt in trek omdat ze elk evenement een extra dimensie geven. Ze zijn mobiel, makkelijk monteerbaar en een blikvanger bij elk gebeuren”, licht Wouter Van Beirendonck toe, zaakvoerder van Novid.