« Nieuws
11/09/2017

Novid maakt van je beursstand een beleving in één, twee, drie,…

Een volledig op maat en supercreatieve beursstand zonder dat het LEDscherm een rib uit je lijf kost? Daar droomt elke evenementenorganisator en standenbouwer toch van. Dat kan eindelijk, want Novid lanceert de LT Series. Het idee is even simpel als geniaal: ledschermen worden eenvoudig en snel met aluminium standbouwframes gecombineerd. Laat de show beginnen!

De LT Series bieden tal van voordelen. Het is om te beginnen het een all-in-one oplossing: de ledschermen passen perfect in modulair op te bouwen aluminium frames van diverse standenbouwsystemen. Die worden geconfigureerd volgens de wensen van de klant. De LT Series zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. De ledschermen hebben bovendien puike technische specificaties. De pixelpitch voor indoorgebruik is 2,8 mm, voor outdoor 4,4 mm. Verder is het gebruiksgemak van het systeem een groot voordeel. De opstellingen laten zich snel opbouwen en afbreken. Time is money!

Het idee en de uitwerking van dit nieuw product komen uit de koker van Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid en een echte rot in het evenementenvak. Wouter Van Beirendonck: “deze oplossing past helemaal in de missie van Novid om als verhuurder van audiovisueel materiaal authentieke totaalervaringen voor zijn klanten te willen creëren. Dat is net wat onze LT Series doen: op een eenvoudige manier van een stand een adembenemende beleving maken.”

Meer weten over deze producten?

Bekijk de LT1 Indoor LEDwall en de LT2 Outdoor LEDwall in onze producten,
en download hier onze flyer.

Wil je de LT Series eens van dichtbij bekijken?
Dat kan als je een bezoekje brengt aan onze spiksplinternieuwe showroom  in Waarloos. Op afspraak komen we met onze mobiele showroom tot bij jou.


 


Dit artikel verscheen op eventplanner.be op 8/9/2017.