« Nieuws
14/06/2013

Novid is 10 jaar en jij krijgt het cadeau!

Novid is 10 jaar, en jij krijgt het cadeau! In mei 2003, precies tien jaar geleden, zag Novid het levenslicht. We namen een vliegende start, met medewerkers én klanten, en dankzij tonnen kennis en expertise legden we meteen een solide basis voor boeiende relaties, een wijdvertakt netwerk en een overweldigend succes. Na tien jaar van groei […]

Novid is 10 jaar, en jij krijgt het cadeau!

In mei 2003, precies tien jaar geleden, zag Novid het levenslicht.

We namen een vliegende start, met medewerkers én klanten, en dankzij tonnen kennis en expertise legden we meteen een solide basis voor boeiende relaties, een wijdvertakt netwerk en een overweldigend succes.

Na tien jaar van groei staat Novid stevig in zijn schoenen als gereputeerd AV-verhuurbedrijf, als een betrouwbare partner die de lange termijn doorstaat en steeds toegevoegde waarde levert. Ook in deze economisch moeilijkere tijden blijft Novid op koers richting een stabiele toekomst.

10 jaar. Het is een jubileum dat het jubelen waard is, en dat alleen mogelijk was dankzij uw vertrouwen en de fijne samenwerking.
Daar zetten we dan ook graag iets tegenover: Op de bestellingen die je plaatst tussen 31 mei en 31 juli ontvang je tot 10% extra korting* op de huurprijs van ons AV-materiaal!