« Nieuws
17/03/2016

Novid innoveert

Ons aanbod in schermen werd uitgebreid met twee nieuwe innovatieve aanwinsten van LG. Novid biedt vanaf vandaag het ‘Bar Type’ scherm en een koelkast met een impressionant transparante display in de deur. Twee absolute nieuwigheden waarmee we creatieve belevingsconcepten naar een hoger niveau kunnen brengen.

Onze slogan “make it real” maken we waar door te investeren in nieuwe technologieën en creatieve mogelijkheden. Enkel door innovaties kan je steeds opnieuw de beste totaalbelevingen creëren. Wij zetten hier dan ook met volle overtuiging op in.

Het nieuwste ‘Bar Type’ scherm van LG garandeert met een resolutie van maar liefst 3840 x 600 pixels haarscherpe beelden met een enorme intensiteit. Het scherm heeft een afmeting van 215cm breedte en slechts 35cm hoogte. Dit scherm kan zowel horizontaal als verticaal opgesteld worden, waardoor het uitermate geschikt is om creatief mee uit de hoek te komen.

Daarnaast werd ons aanbod uitgebreid met een absolute eyecatcher: een koelkast met een transparante display in de deur. Deze innovatie maakt direct indruk op uw VIP-room, backstage ruimte of beursstand.

Check zeker www.novid.be/producten voor meer informatie over ons uitgebreid aanbod.