« Nieuws
30/01/2012

Met naadloze LCD/LDF-schermen ontgaat er je niets

Het wereld- kampioenschap veldrijden 2012 zit erop. Je hebt de strijd misschien gevolgd op tv, maar ondanks het gure weer mochten de organisatoren 61.000 mensen verwachten in Koksijde. Niet evident met zo'n massa kijklustigen om iedereen een prima plekje te bezorgen. Daarom had de gemeente Koksijde de hulp ingeroepen van Novid, gespecialiseerd in de verhuur van LCD/LFD-schermen & LED schermen.

Novid heeft een jarenlange ervaring in het verhuren, leveren en installeren van beeldschermen en geluidsapparatuur, zowel voor binnen als voor buiten. Eén van de topproducten uit het assortiment zijn de Samsung Seamless LCD/LFD-schermen die gebruikt werden in Koksijde.

The LCD Wall

“Deze schermen zijn enorm populair omdat ze zo veelzijdig zijn”, aldus Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. “Ze zijn mobiel, makkelijk monteerbaar en ze hebben een extreem hoge resolutie en lichtopbrengst. Bovendien zijn ze naadloos aan elkaar te koppelen zodat u er één immense ‘wall’ mee bouwt. Ideaal dus voor een evenement als het WK veldrijden.”

Ontelbare toepassingen

Bewegende beelden trekken mensen aan. En deze schermen zijn echte blikvangers, je kunt er gewoon niet naast kijken. Net daarom zijn ze uitermate geschikt voor beurzen, events, parties, tv-studio’s, … Reken maar dat jouw boodschap overkomt en niet de mist in gaat!

Mega of micro?

Ook bij minder grote gebeurtenissen bieden deze schermen unieke mogelijkheden en zorgen ze voor een ‘special effect’. Een ander pluspunt tenslotte is dat Novid creatief mee nadenkt over jouw project. Of je nu manager, standenbouwer of event organiser bent. Novid belooft zien en gezien te worden!

Wist je…?

… dat er 1.500 mensen aan het werk waren om de 61.000 WKV-bezoekers op te vangen en alles in goede banen te leiden? 16 kilometer enkele en dubbele nadarhekken hielpen daar bij. Er waren ook 4.500 VIP’s uitgenodigd, 8 ministers, de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman en koning Albert II. Vijf dagen lang hebben 5 videotechniekers van Novid ontelbare kilometers afgelegd om alles in orde te krijgen. Er waren door Novid 5 grote LED-schermen voorzien voor het grote publiek en in de twee grote VIP-tenten en de persruimte waren nog eens 50 LCD-schermen geïnstalleerd.