« Nieuws
25/02/2015

Meer beleving maakt het verschil op Batibouw

We hebben in maar liefst 15 standen state-of-the-art audiovisueel materiaal geplaatst op Batibouw 2015 (26 februari – 8 maart). Een slimme ingreep met veel impact: het geeft standhouders beduidend meer ruimte om hun verhaal op een creatieve en dynamische manier te vertellen en bezoekers genieten van de extra beleving.

Net als de voorbije jaren bouwt Novid samen met haar klanten mee aan een unieke, creatieve beleving op Batibouw. Dé hoogmis voor de bouw- en renovatiewereld biedt ondernemingen immers ook een uitgelezen kans om zichzelf aan hun doelmarkt te presenteren, en met geïnteresseerde partners in dialoog te treden.

Maar hoe onderscheidt men zich, jaar na jaar, van de concurrentie in een zee van standen? “Daarvoor is Novid een ideale partner,” zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. “Wij maken van een standbezoek een unieke beleving eerder dan een infomoment en creëren zo meer waardevolle momenten voor onze klanten en hun klanten. Voorbeelden zijn dynamische visuals en productdemo’s. “Daarmee kunnen onze klanten zich echt onderscheiden, en hun imago een flinke boost geven.”

Op Batibouw zet Novid vooral in op LCD-schermen. “Logisch,” zegt Wouter Van Beirendonck, “we willen onze klanten effectieve én efficiënte oplossingen bieden. Met LCD-schermen heb je een grote resolutie en dus kwaliteit op een kleine oppervlakte. LED-walls zijn nog te duur en projectie is niet krachtig genoeg, want je zit op een beurs in een heel heldere omgeving. Vooral het gebruiksgemak van onze installatie is een groot voordeel. Die is heel toegankelijk, je schakelt er je laptop aan en speelt er bestaande powerpoint presentaties of bedrijfsfilmpjes op af.”

Vaak leeft nog onterecht het misverstand dat audiovisuele omkadering een grote investering vereist, maar ook met kleine ingrepen kan je al veel impact hebben. Novid garandeert een snelle en efficiënte aanpak vanuit hun no-nonsense mentaliteit en dankzij hun sterke creatieve en technische knowhow en ruim aanbod aan hoogtechnologisch materiaal. Het bewijs wordt geleverd; je ziet dat 15, zowel kleine als grote, standhouders Novid inschakelen. Je beleeft het op Batibouw.