« Nieuws
04/10/2013

De nieuwste videowalls vind je bij Novid

Eén trend zet zich duidelijk door, ook in het najaar: geen evenement zonder groot scherm. Niet alleen toveren dergelijke schermen je evenement om in een visueel pareltje, tegelijk maken ze de beleving van je toeschouwer stukken intenser. Tenminste, als je een specialist inschakelt die met de nieuwste snufjes op de proppen komt: Novid.

Novid is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal en de ideale partner vanaf de creatieve beginfase tot de technische realisatie van je visuele projecten. Novid heeft zopas zijn magazijn stevig uitgebreid. Maar liefst 600 m² extra ruimte heeft de audiovisuele specialist ter beschikking. En die besteedt hij volledig aan jou als klant: je vindt er de nieuwste schermen en projectoren om je ook tijdens de komende drukke maanden op je wenken te bedienen en al je audiovisuele wensen te vervullen.

Hun uitgebreide gamma LCDwalls omvat zo’n 185 Samsung edgeLED LCD wall monitors van diverse types. Daarnaast vind je er 40 Samsung direct LED blacklight videowall monitors en 45 direct CCFL backlight videowall monitors van het type Samsung 460UT-B.

Verder kan je bij Novid ook terecht voor de huur van ultradunne Samsung LCD monitors, Panasonic projectoren en digitale HD-mengtafels (Roland V800HD). Novid heeft ook 2 LEDtrucks ter beschikking (van 28m² en 45m²), 2 LEDtrailers (11m² en 14m²), mobiele LEDstructuren en in- en outdoor LEDschermen. Kortom, Novid heeft nog meer in huis om je event, congres of beursstand te doen leven met beelden.