« Nieuws
17/03/2016

De kunst van het zijn

“The Importance of Being” is een tentoonstelling die onze passie voor ondernemen en kunst prikkelde. Deze expo toert door Latijns-Amerika met het werk van veertig Belgische topkunstenaars. Wij waren van de partij om deze expo audiovisueel te ondersteunen en zo de beleving van de bezoekers naar een hoger niveau te tillen.

“The Importance of Being” vindt plaats op meerdere locaties in Zuid-Amerika in 2015 en 2016.

Het doel van deze tentoonstelling is inzicht geven in de hedendaagse kunst van ons land en een brug te slaan tussen Belgische kunstenaars van wereldniveau en vier grote steden in Zuid-Amerika. Na de start in Havana volgen nu Buenos Aires, Rio de Janeiro en Sao Paulo.

Organisator Bruno Devos en curatrice Sara Alonso Gomez wisten dit uniek concept succesvol tot stand te brengen, zonder ondersteuning van subsidies. Vanuit onze passie voor ondernemen en kunst, worden wij enthousiast van zo’n initiatieven. Wij steunden dit event dan ook met volle plezier en installeerden ook schermen op de conventie in Cuba om de beleving te vergroten.

Wim Delvoye, David Claerbout, Michaël Borremans en Jan Fabre zijn alvast enkele van de grote namen die present tekenden. Stuk voor stuk kunstenaars waar we trots op mogen zijn!