« Nieuws
01/12/2014

Beleef de cyclocross nog intenser op onze schermen

Novid plaatst het hele jaar door schermen op wielerklassiekers. Of het nu een zachte of strenge winter is, er wordt geen scherm minder gezet. In de winter zijn we  bijvoorbeeld van de partij op de Koppenberg; een loodzware moddercross. Duizenden mensen volgen er de koers op een reusachtig scherm van Novid. Met zo’n mensenmassa, primeren veiligheid en kwaliteit. […]

Novid plaatst het hele jaar door schermen op wielerklassiekers. Of het nu een zachte of strenge winter is, er wordt geen scherm minder gezet.

In de winter zijn we  bijvoorbeeld van de partij op de Koppenberg; een loodzware moddercross. Duizenden mensen volgen er de koers op een reusachtig scherm van Novid. Met zo’n mensenmassa, primeren veiligheid en kwaliteit.

Onze CC4500 vrachtwagen met LED-scherm van 45m² is uniek in zijn soort
. Het is gecertifieerd bestand tegen windkracht 10.
 Andere bedrijven bieden deze schermen vaak aan op een oplegger. Maar we bouwden een vrachtwagen van slechts 12 meter lang, die ook uiterst wendbaar is in de binnenstad. En bij een tournee of sportwedstrijd draait alles om korte op- en afbouwtijden. Door SMD LED met een 10mm resolutie te gebruiken bieden we een betere kwaliteit dan wie ook in dit marktsegment. Zo beleeft u de cyclocross nog intenser.