« Nieuws
18/02/2015

België scoort alvast op de Diamond Games met Novid

Novid, specialist in kwalitatieve audiovisuele toepassingen, plaatst een intern tv-circuit tijdens de BNP Paribas Fortis Diamond Games in Antwerpen (7-15 februari). Novid bewijst zo dat België zijn mannetje staat voor én achter de schermen van internationale sportevenementen.

De in Kontich gevestigde AV-specialist Novid levert de schermen voor een intern tv-circuit tijdens de BNP Paribas Fortis Diamond Games 2015. Dit WTA-toernooi onder de hoede van tournament director Kim Clijsters en creative director Elodie Ouedraogo houdt de Belgische sportwereld een week lang in de ban. Kirsten Flipkens en Yanina Wickmayer nemen het in het Antwerpse Sportpaleis op tegen andere toptennisspeelsters. Spelers, pers en officials zullen geen enkel moment hiervan moeten missen, met dank aan de geïntegreerde schermen van het Belgische Novid.

Voor Novid is de medewerking aan de Diamond Games een unieke mogelijkheid om klanten en leveranciers te tonen wat het bedrijf in zijn mars heeft. “Het Sportpaleis heeft zijn eigen grote schermen,” zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. “Wij hebben de knowhow en het materiaal om hoogtechnologische schermen te plaatsen in de spelerslounge, de perszaal en andere ruimtes buiten de spotlights. Het geeft ons de mogelijkheid om te scoren in een thuismatch!”

Novid werkt al lang samen met Golazo Sports, het bekende sportsmarketingbedrijf dat onder meer de BNP Paribas Fortis Diamond Games organiseert. “Wij leveren schermen voor tal van sportevents,” zegt Wouter. “Onze schermen kan je zien op tal van cyclocross-wedstrijden, op de AG Insurance Memorial Van Damme en in de Baloise Belgium Tour/Eneco Tour. Het initiatief om Antwerpen weer een tennistoernooi op topniveau te geven, verdient alle sympathie. Daaraan werken wij graag mee.”