« Nieuws
13/09/2016

In actie voor Handicap International

Novid gaat nooit een engagement uit de weg. Fietsclub Zurenborgsport organiseerde op 11 september de fietstocht Parijs-Zurenborg. Het doel: in één dag van de Eiffeltoren in Parijs tot in Zurenborg in Antwerpen fietsen ten voordele van Handicap International. Zotte mensen die zich inzetten en afbeulen voor het goede doel, daar zet Novid graag mee zijn schouders onder.

Van Parijs naar Zurenborg, 382 kilometer in totaal. Om 12u ’s nachts vertrekken onder de Eiffeltoren in Parijs om rond 19u ’s avonds aan te komen op de Dageraadplaats in Antwerpen. En dat ten voordele van Handicap International. Dat vroeg om meer dan alleen sponsoring. Wouter voelde onmiddellijk de goesting om ook daadwerkelijk deel te nemen.

Na zijn geweldige prestaties bij de Iron Man twijfelde niemand er nog aan dat hij dit ook tot een goed einde zou brengen. En dat deed hij. Ondanks de tegenvallende regen bracht hij met een gemiddelde snelheid van 26,9 km/u deze rit tot een goed einde. Proficiat!

En zeker niet te vergeten: in totaal bracht deze sportieve tocht een opbrengst van 19.000 euro op voor Handicap International. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!