Schermen van Novid zijn een krachtige toegevoegde waarde in de showroom van JAKO

JAKO is een toonaangevende teamsportleverancier, met origine in Duitsland. In 1998 wordt in Lier de Belgische vestiging geopend. Daar is JAKO nu nog altijd gevestigd, maar sinds enkele maanden in een modern nieuw pand aan de ring van Lier

AKO kan hier op afspraak clubs verwelkomen, om hun nieuwe collectie teamkleding te tonen.  “Op de locatie in het Bollaarpark hebben we onder andere een prachtige showroom om onze verdelers te ontvangen. We beschikken er ook over meer ruimte om te groeien, wat onze bedoeling is.” Zegt Jan Jacobs. Novid verzorgde voor JAKO de schermen in de showroom, koffiecorner, orderboxen en personeelsruimte. Het inzetten van digitale visuele communicatie in de showroom van JAKO draagt op en enorme manier bij aan deze doelstellingen.

Jan Jacobs, directeur BeNeLux van JAKO ligt zijn keuze voor Novid toe.
“We zijn heel tevreden over de aanpak van Novid, en de diverse keuzes die ons werden voorgesteld. De basis was dat we voor de verschillende doelgroepen, eenvoudig de content moeten kunnen aanpassen in de showroom. De verschillende schermen heten de klanten welkom en geven hen direct een thuisgevoel. Onze adviseurs kunnen de verschillende collecties eenvoudig op de schermen tonen. En de grote videowall in de showroom speelt content af met beelden uit de sportomgeving van onze klanten. De bediening is zeer eenvoudig, wat ons in staat stelt de schermen effectief voor ons te laten werken. Een zeer krachtige toegevoegde waarde aan onze prachtige sportkleding collecties.”

Een showroom is er op gericht om hun bezoekers te informeren en te imponeren. Bedrijven zijn trots op hun producten, oplossingen en diensten en willen om die reden deze in hun showroom zo goed mogelijk presenteren. Het inzetten van digitale visuele communicatie in showrooms draagt op en enorme manier bij aan deze doelstellingen. Wilt u ook uw showroom of andere ruimtes voorzien van schermen, videowalls, LED of touchscreen? Novid is uw AV betrouwbare partner, wij leveren professionele apparatuur voor al uw projecten in België en daarbuiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!