Standbouwers

 

Waarom Novid jouw
partner is:

  • Uitgebreid gamma professionele LCD & LED schermen in hoge resolutie
  • Uitzonderlijke formaten
  • Flexibele end-to-end service, ook internationaal
  • Gemakkelijke integratie van constructies

You do your magic

Your magic als standenbouwer?
De knapste beursstand bouwen. Op maat. Met de nodige ‘stopping power’ die de boodschappen die je wil verspreiden feilloos overbrengt naar het publiek: prospecten overtuigen van nieuwe producten of diensten, bestaande klanten charmeren of de concurrentie een stap voorblijven. Jouw ding als projectmanager zijn beursstanden met passie neergezet op een van de vele gerenommeerde vakbeurzen!

Beurzen zijn belevenissen.
Communiceren met bezoekers, gasten of voorbijgangers via bewegende beelden is de ideale manier om mensen te informeren, te inspireren en vooral te betrekken bij de boodschap die je wil verspreiden.

 

We do ours

 
Uitgebreid gamma professionele LCD en LED schermen

Novid levert audiovisueel materiaal. Wij gaan voor de beste, meest authentieke totaalervaringen door professionele audiovisuele technologie. We bieden een breed gamma LCD en LED schermen, inclusief bijzondere formaten zoals extra large of stretched schermen. Bezig met een groot evenement? Bij ons kan je ook terecht voor grote volumes identieke schermen!
Full service partner

Novid biedt je een flexibele en persoonlijke service, net zoals jij dat doet voor jouw klanten. We staan voor je klaar met creatief en technisch advies, denken mee, inspireren je en stellen onze audiovisuele expertise ter beschikking. We maken je graag wegwijs in ons verhuuraanbod. En we zorgen dat de juiste materialen op de juiste plaats ter beschikking zijn, zodat jij je kan focussen op jouw werk. Kom gerust langs voor een demo.
Gemakkelijke integratie in constructies

Een AV oplossing die gemakkelijk te integreren is in jouw constructies? Daarvoor ontwikkelden we de LT Series by Novid. Het is een revolutionair LED scherm, een plug-and-play systeem dat een zorgeloze opbouw en afbouw mogelijk maakt. En we waken erover dat jij op voorhand materialen zoals beugels, kabels en frames hebt, zodat het vooruit gaat.
 

Laat je inspireren

Wij realiseren audiovisuele oplossingen voor je die veel verder gaan dan het klassieke 16/9 formaat. Begin al maar te dromen: convexe of concave LEDwalls, een LED plafond, LED in LED, een kubus in naadloze LED, een mega DJ booth afgewerkt met LED tegels, matrixen, enz.

Ontdek onze projecten!

LT Series in actie op ISE 2018

ISE (Integraded Systems Europe) in Amsterdam is de grootste AV- en systeemintegratorenbeurs in de wereld. Het is de plek waar...

Lees meer

In de kijker op het Autosalon 2018

Het Autosalon heeft zijn 94ste editie afgesloten en is haast niet meer weg te denken uit de eventwereld. Ook dit...

Lees meer

Relaxen en tal van nieuwigheden op de Novid stand tijdens Festivak

Een goed evenwicht tussen spanning en ontspanning, daar draait het om in het leven. Novid hielp een handje om dat...

Lees meer

Dit zijn wij

Van de creatieve conceptfase tot en met de perfecte technische uitwerking, van montage tot demontage,
het Novid team is gepassioneerd door het audiovisuele vak en dat merk je!

Novid, dat is meer dan 15 jaar expertise in de AV sector.

Led’s talk!