Sports

 

Waarom Novid jouw AV partner is:

  • Sta midden in de actie: ruim gamma LCD en LED schermen en mobiele LED trucks
  • Oplossingen voor indoor en outdoor
  • LT Series by Novid, revolutionaire LED tegels, plugandplay systeem, integratie in constructies

You do your magic

 

Sport is passie. Maar wie ter plaatse een wedstrijd bekijkt, kan niet alles gezien hebben.
Als organisator van sportevenementen wil je je publiek in een stadion of langs de weg
zoveel mogelijk laten zien én laten beleven. Die belangrijke wedstrijdupdate of de herhaling
van het doelpunt al zijn glorie aan het publiek laten zien.

 

We do ours

 
Veelzijdig gamma LCD en LED Schermen

Novid levert audiovisuele oplossingen. Wij gaan voor de beste, meest authentieke totaalervaringen door professionele audiovisuele technologie. Onze outdoor LED schermen bieden een pasklaar antwoord op de moeilijkste (weer)omstandigheden, zelfs dat lastige zonlicht. In (vip) tenten zorgen onze indoor LCD schermen voor een perfect zicht op wat er buiten gebeurt. Bij live sportevenementen kunnen allerlei onvoorziene omstandigheden voorkomen. ‘The show must go on: bij Novid mag je rekenen op een flexibele en persoonlijk service, zoals onsite support.
LT Series by Novid, voor outdoor toepassingen

Heb je een indrukwekkende LEDwall nodig tijdens je sportevenement? Novid ontwikkelde de LT Series op basis van 15 jaar expertise in de audiovisuele sector. Met de LT Series realiseer je gegarandeerd een strak design want de wanden en LED tegels vormen één naadloos geheel. Voeg daar nog het gebruiksgemak aan toe (snelle open afbouw) en de LT Series by Novid is dé perfecte LEDwall voor jouw sportevenement.
Mobiele LED trucks

Je organiseert een meerdaagse toer met verschillende vertreken aankomstplaatsen? Ook daar biedt Novid een oplossing. Onze LED schermen op vrachtwagens of aanhangwagens zijn snel opgesteld en rijden nadien vlot door naar de volgende locatie. Ze geven een duidelijk beeld, zelfs bij helder weer. Een ideale oplossing voor streaming van sportevenementen.
 

Laat je inspireren

Wij realiseren audiovisuele oplossingen voor je die veel verder gaan dan het klassieke 16/9 formaat. Begin al maar te dromen: convexe of concave LEDwalls, een LED plafond, LED in LED, een kubus in naadloze LED, een mega DJ booth afgewerkt met LED tegels, matrixen, enz.

Ontdek onze projecten!

LT Series brengt WK-voetbal tot leven in VRT studio

Ook dit jaar zendt de VRT de WK-matchen uit vanuit de tuin die in de schaduw ligt van de VRT-toren....

Lees meer

Topsport in beeld op het BK in Tervuren

Onversneden wielerpassie en -beleving in Tervuren, dankzij de LED-trailers van Novid.

Lees meer

Ren jij sneller dan een Cheetah?

Ren voor je leven, tegen een Cheetah. Een geslaagde activatiestand van Xeikon.

Lees meer

Dit zijn wij

Van de creatieve conceptfase tot en met de perfecte technische uitwerking, van de montage tot de demontage, het Novid team is gepassioneerd door het audiovisuele vak en dat merk je!

Novid, dat is meer dan 15 jaar expertise in de AV sector. Noem ons gerust ‘ervaringsdeskundigen’, op bijna alle belangrijke vakbeurzen in de Benelux zijn wij in onze kenmerkende rode shirts aanwezig met ons audiovisuele materiaal.

Led’s talk!