Ontwerpers

 

Waarom Novid jouw partner is:

  • Creativiteit zonder gedoe
  • LCD, LED en 4K UHD schermen van hoge kwaliteit
  • Geen vervelende haperingen, vlot logistiek proces

You do your magic

Your magic als ontwerper?
Dat zijn concepten die borrelen in je creatief laboratorium. Een uniek idee dat een schets wordt en dan een technisch plan. Een vernieuwend design voor een beursstand of studiodecor. Een innovatieve evenementenformat die uit je pen vloeit. Creatief maatwerk waar jouw klanten mee in het oog springen. Anders dan anders. Ontwerpen die leiden tot succesvolle beurzen, evenementen of tv-uitzendingen.

Evenementen zijn belevenissen.
Communiceren met bezoekers, gasten of passanten via bewegende beelden is de ideale manier om mensen te informeren, te inspireren en vooral te betrekken bij de boodschap die je wil verspreiden.

 

We do ours

 
Innovatieve audiovisuele oplossingen

Novid levert audiovisueel materiaal. We focussen maximaal op jouw doelstellingen, alles vertrekt vanuit jouw idee. Trek je klanten mee in de beleving van je ontwerp dankzij onze innovatieve AV oplossingen.
Creatief en technisch advies

We zijn een partner die vroeg in het ontwerpproces voor je klaarstaat met creatief en technisch advies. We bekijken of je idee haalbaar is. We inspireren je, voeden je met nieuwe concepten en stellen onze expertise ter beschikking. We maken je wegwijs in ons ruime aanbod LED en LCD schermen, voor indoor en outdoor toepassingen en in een diversiteit aan afmetingen en pixelpitches.
Vlot Logistiek proces

Alles loopt op rolletjes als je samenwerkt met Novid. We zorgen voor een goedlopend logistiek proces, van opbouw tot afbouw. We bieden daarbij een flexibele en persoonlijke service zodat jij je kan bezighouden met wat écht telt: jouw unieke ontwerp!
 

Laat je inspireren

Wat kunnen wij voor jou realiseren? Creatieve toepassingen die veel verder gaan dan het standaard 16:9 formaat en dat tegen een betaalbaar tarief. Begin maar al te dromen: convexe of concave LEDwalls, LED in LED, een seamless kubus, een mega DJ Booth afgewerkt met bewegend beeld, dambordpatronen, een scherm als vloer of plafond…

Ontdek onze projecten!

Relaxen en tal van nieuwigheden op de Novid stand tijdens Festivak

Een goed evenwicht tussen spanning en ontspanning, daar draait het om in het leven. Novid hielp een handje om dat...

Lees meer

Making moments real in de Koningin Elisabethzaal

In het prachtige historische kader van de Koningin Elisabethzaal zorgde Novid voor hoogstandjes: een LED scherm van 75 m2 op...

Lees meer

Schitteren op succesvolle editie van Télévie

Télévie, de jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Franstalige zender RTL-TVI waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en leukemie, was...

Lees meer

Dit zijn wij

Van de creatieve conceptfase tot en met de perfecte technische uitwerking, van montage
tot demontage, het Novid team is gepassioneerd door het audiovisuele vak en dat merk je!

Novid, dat is meer dan 15 jaar expertise in de AV sector.

Led’s talk!