Live events

 

Waarom Novid jouw
AV partner is:

  • Groot assortiment LED en LCD schermen in 4K UHD resolutie
  • Flexibele end-to-end service want ‘the show must go on’
  • LT Series by Novid, revolutionaire LED tegels

You do your magic

Your magic? Van een live-evenement een echte belevenis maken dat gericht is op alle zintuigen van de bezoekers. Communicatie met de aanwezigen verloopt op verschillende manieren. Als evenementen organisator weet je dat bewegende beelden een belangrijke schakel vormen bij het informeren en inspireren van mensen. Digitale communicatie op live-events heeft ook een commerciële troef: het geeft sponsors een extra platform om zichzelf te tonen.

En wat met een plotse afzegging van een festivalheadliner? Of een fatale valpartij van de topfavoriet in het zicht van de eindmeet? Als evenementenorganisator of -regisseur kan je met digitale communicatie kort op de bal spelen en waar nodig je boodschap aanpassen aan veranderende en onvoorziene omstandigheden.

‘The show can go on!’

 

We do ours

 
Uitgebreid Gamma

Novid levert audiovisueel materiaal. Wij gaan daarbij voor de beste, meest authentieke totaalervaringen door professionele audiovisuele technologie. We verhuren een ruim gamma LCD en LED schermen, in verschillende afmetingen en vormen. Een grote hit op live-evenementen zijn onze robuuste outdoor schermen. Ze staan of hangen in alle weersomstandigheden en zijn perfect geschikt voor dynamische boodschappen. Een andere populaire optie: mobiele LED schermen op vrachtwagens of aanhangwagens: zo opgezet en ook zo weer verplaatst!
Flexibele end-to-end service

Novid is je partner en je mag rekenen op een flexibele en persoonlijke service. ‘The show must go on’ en daarom hebben we alle technische kennis in huis. Onze ervaren en flexibele videotechniekers staan ter beschikking: van een 24/7 on-site ondersteuning tot beschikbaarheid op afroep tijdens je evenement.
Gemakkelijke integratie in constructies

Een AV oplossing die gemakkelijk te integreren is in jouw constructies? Daarvoor ontwikkelden we de LT Series by Novid, een revolutionair LED scherm met een een plug-and-play systeem dat zorgeloze montage en demontage mogelijk maakt. We leveren op voorhand materialen zoals beugels, kabels en frames, zodat het vooruit gaat!
 

Laat je inspireren

Wij realiseren audiovisuele oplossingen voor je die veel verder gaan dan het klassieke 16/9 formaat. Begin al maar te dromen: convexe of concave LEDwalls, een LED plafond, LED in LED, een kubus in naadloze LED, een mega DJ booth afgewerkt met LED tegels, matrixen, enz.

Ontdek onze projecten!

Een hoogstandje op Dour 2015

Meebouwen aan een interactieve en betrekkende festival-stand voor Proximus op Dour (en dat op grote hoogte).

Lees meer

LT Series brengt WK-voetbal tot leven in VRT studio

Ook dit jaar zendt de VRT de WK-matchen uit vanuit de tuin die in de schaduw ligt van de VRT-toren....

Lees meer

Making brands real at EIT Digital

Op 11 en 12 september organiseerde het EIT (European Institute of Innovation & Technology) de ‘Digital Conference 2018’ in het...

Lees meer

Dit zijn wij

Van de creatieve conceptfase tot en met de perfecte technische uitwerking, van de montage tot de demontage,
het Novid team is gepassioneerd door het audiovisuele vak en dat merk je!

Novid, dat is meer dan 15 jaar expertise in de AV sector.
Noem ons gerust ‘ervaringsdeskundigen’, op bijna alle belangrijke vakbeurzen in de Benelux
zijn wij in onze kenmerkende rode shirts aanwezig met ons audiovisuele materiaal.

Led’s talk!