CrowdAlert helpt winkels veilig heropenen

 

Het intelligente telsysteem CrowdAlert van Novid helpt retailers de ‘social distancing’ maatregelen in winkels te garanderen.
Nu we langzaam de lockdown-maatregelen afbouwen is het belangrijk dat op een veilige manier te doen.

You do your magic

Door de strenge maatregelen, mogen nog slechts een aantal klanten tegelijk binnen. De huidige richtlijnen geven aan, dat per 10m² winkelruimte één bezoeker wordt toegelaten. Wanneer winkeliers deze regel overtreden, riskeren zij een flinke boete. Novid denkt met hen mee en komt met dé oplossing: “CrowdAlert”.

Wat doet het?

Het systeem werkt heel eenvoudig. CrowdAlert telt iedere inkomende en uitgaande persoon en geeft dit duidelijk weer op een scherm.

 

Hoe dit eruit ziet?

 
Status Groen

Wanneer het rustig is en je binnen mag.
Status Oranje

Wanneer het drukker is, maar het nog veilig is om naar binnen te gaan.
Status Rood

Wanneer de maximum capaciteit van de locatie bereikt is en je moet wachten tot de volgende klant buiten gaat.
 

Slim telsysteem CrowdAlert

Een hoge resolutie camera registreert het aantal personen, dat binnen- en buitengaan in de winkel. Ook in grotere winkels met meerdere in- en uitgangen, en in shopping centra, en in moeilijke omstandigheden (honden, kinderwagens, vogels) is dit aantal te tellen. In het systeem kan het aantal personeelsleden wat werkzaam is op de winkeloppervlakte, worden aangegeven.

Gerelateerde producten

55″ – Samsung QM55N

Ongelofelijke 4K UHD-beeldkwaliteit, uitgebreide connectiviteit en voortdurende 24/7 prestaties met de QMD series van Samsung

Lees meer

65″ – Samsung QM65N

Ongelofelijke 4K UHD-beeldkwaliteit, uitgebreide connectiviteit en voortdurende 24/7 prestaties met de QMD series van Samsung

Lees meer

85″ – Samsung OH85F

Een krachtige all-inclusive signage-oplossing voor outdoor gebruik met een ingebouwde voedingsdoos

Lees meer

Dit zijn wij

Novid heeft al jaren ervaring met het inzetten van schermen en IT voor retailers.
In zeer korte tijd is dit unieke systeem ontwikkeld, dat snel, goedkoop én op grote schaal uitgerold kan worden. En dit zowel in verhuur, maar ook permanent in vaste installaties. We komen niet alleen met een slimme oplossing, maar ook één die snel, goedkoop en op grote schaal uitgerold kan worden.