Congressen

 

Waarom Novid jouw
AV partner is:

  • Professionele LCD en LED schermen in de beste resolutie voor jouw project
  • Audiovisuele oplossingen die werken
  • Service inclusief, de details zijn belangrijk

You do your magic

Your magic als congresorganisator? Een congres organiseren met een personal touch,
of het nu voor 50 of voor 5000 congresgangers is.

Je staat met heel je team klaar om een perfecte ondersteuning te bieden aan je gasten die
zo van inspirerende momenten en dito ontmoetingen kunnen genieten.

Je zet technologie in om presentaties, vergaderingen of trainingen extra elan te geven en ook doeltreffend te laten verlopen. De keynote presentators flankeren met een indrukwekkende projectie of een mega LEDwall of dé trend in de vergaderbranche, (interactief) presenteren op/met een groot LCD display, dat wil jij ook! Maar hoe ben jij er zeker van dat al die technologische snufjes ook vlot zullen werken en operationeel blijven tijdens het evenement?

 

We do ours

 
In het oog springende audiovisuele oplossingen

Novid levert en plaatst professionele LCD en LED schermen. We vertrekken daarbij vanuit jouw ideeën en noden, zo focussen wij maximaal op wat jij wil bereiken voor jouw klanten. Trek je gasten mee in de beleving van je congres dankzij onze indrukwekkende audiovisuele oplossingen. Een aantrekkelijke omgeving creëer je bijvoorbeeld met een podiumbreed LED scherm in hoge resolutie of een adembenemende projectie. In de break-outrooms worden presentaties nauwgezet gevolgd met (interactieve) LCD schermen.
Technologie die werkt, service inbegrepen

Jij wil je focussen op de inhoud van je congres en op het scenario dat feilloos moet verlopen. Technologie, zoals audiovisuele oplossingen, mag geen zorg voor je zijn. Bij Novid huur je professionele oplossingen. LCD schermen, die ontworpen zijn voor langdurig gebruik en waar de content vlot op de mediaplayer kan. Novid heeft een ruim aanbod, ook grote formaten tot 98”. En bij een LEDwall of een indrukwekkende projectie is de service en technische expertise van onze projectmanagers en videotechniekers inclusief. Zowel bij de voorbereiding, de opbouw en tijdens je congres. Voor andere diensten, zoals regie en camerawerk, werken we samen met vaste partners zodat jij zeker bent dat alles feilloos verloopt.
Jij zoekt iets bijzonders

De tijd van uniforme zakelijke congressen is voorbij! Jij zet in op belevingen, personalisatie, verrassende effecten en authenticiteit. Novid is de perfecte partner om je daarin te ondersteunen. In ons productaanbod: ultra-stretch displays met een stijlvol 58/9 beeldformaat, hightech dual-view schermen met bewegende beelden langs beide zijden of hybrid coolers die drankjes koelen én boodschappen weergeven op het ingewerkte LCD scherm. Het nieuwste snufje in ons verhuuraanbod zijn de mega-tablets waarmee interactief presenteren voor een groot publiek een eitje wordt.
 

Laat je inspireren

Wij realiseren audiovisuele oplossingen voor je die veel verder gaan dan het klassieke 16/9 formaat. Begin al maar te dromen: convexe of concave LEDwalls, een LED plafond, LED in LED, een kubus in naadloze LED, een mega DJ booth afgewerkt met LED tegels, matrixen, enz.

Ontdek onze projecten!

Making brands real at EIT Digital

Op 11 en 12 september organiseerde het EIT (European Institute of Innovation & Technology) de ‘Digital Conference 2018’ in het...

Lees meer

Making moments real in de Koningin Elisabethzaal

In het prachtige historische kader van de Koningin Elisabethzaal zorgde Novid voor hoogstandjes: een LED scherm van 75 m2 op...

Lees meer

De pers wil ook wat tijdens de Europese Topmeetings

Novid is de vaste partner van de Raad van Europa om de pers op de verschillende Europese Topbijeenkomsten te voorzien...

Lees meer

Dit zijn wij

Novid verhuurt een ruim aanbod aan audiovisuele oplossingen. We hebben projectmanagers en videotechniekers
in huis die beschikken over de kennis om een betrouwbare oplossing voor je te realiseren.

Betrouwbaar = doen wat het moet doen op het moment dat het moet gebeuren!

Led’s talk!