HUUR EEN GROOT SCHERM TIJDENS HET WK QATAR RODE DUIVELS 2022.

Tussen 21 november 2022 en 18 december 2022 worden maar liefst 64 wedstrijden gespeeld op het WK voetbal, met uiteraard de Dode Duivels. Hét ideale moment om de wedstrijden op groot scherm uit te zenden.
Met z’n allen op een plein gaan kijken, maar ook in de eigen tuin, met vrienden en familie, we kijken er alweer naar uit.

Aangezien de wedstrijden tijdens de wintermaanden doorgaan, kan het buiten frisjes zijn om een (mobiel) LED scherm te plaatsen.
Misschien kiest u daarom voor een indoor locatie?
Denk hierbij aan een sportcafé, feestzaal, sporthal of een verwarmde tent.

Organiseert u een WK evenement en hebt u op verschillende momenten of gedurende de gehele periode behoefte aan schermen?
Neem dan gerust contact op met ons. Het afgelopen EK 2021 hebben wij al tal van evenementen ondersteund met onze schermen. Klein en groot, indoor en outdoor.
Graag bekijken we samen met u de beschikbare ruimte, afstand tot stroompunt, mogelijkheden voor geluid etc..
We zorgen ervoor dat uw bezoekers krijgen wat ze verwachten: de beste kijkervaring in een sfeervolle ambiance. Zo wordt uw event de ‘talk of the town’, in plaats van het resultaat van de match.

Ruim assortiment voor WK-voetbal Qatar:

Wij verzorgen de installatie van het scherm en de aansluiting van de apparatuur. U hoeft alleen maar te genieten van de wedstrijd samen met uw gasten.
Het plaatsen van een groot scherm tijdens het WK is zeer populair en het aanbod van de schermen is uiteraard niet onbeperkt. Wees daarom tijdig bij het huren en bestellen van een scherm!
Bel direct met 03 449 50 05 of rental@novid.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!