1.5 meter social distance keycord

Een wearable met licht- en/of geluidsignaal maakt duidelijk wanneer gebruikers zich op minder dan 1.5 meter afstand van elkaar bevinden. We leven momenteel in een anderhalve meter samenleving. Toch vinden we…

Productomschrijving

Een wearable met licht- en/of geluidsignaal maakt duidelijk wanneer gebruikers zich op minder dan 1.5 meter afstand van elkaar bevinden.

We leven momenteel in een anderhalve meter samenleving. Toch vinden we het nog lastig om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Vragen om afstand te houden of een stapje achteruit te doen voelt ongemakkelijk. De 1.5 meter social distance keycord helpt om aan te geven dat iemand te dichtbij staat.

Download hier de 1.5 meter social distance keycord flyer!

Hoe werkt de 1.5 meter social distance keycord?

De 1.5 meter social distance keycord signaleert middels infrarood en bluetooth de aanwezigheid van een andere distance keycord binnen een halve cirkel van 1.5 meter. Beide apparaten laten via een licht- en/of geluidsignaal weten wanneer iemand te dichtbij komt.

De 1.5 meter social distance keycord slaat geen gegevens op, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken om de privacy.

De lichtgewicht distance keycord is geschikt voor drukke en onoverzichtelijke locaties, zoals beurzen, congressen, seminars, verkiezings/stembureaus, kantoorruimtes, productieomgevingen, museum, winkels, supermarkten en horeca.

Deurbeleid hanteren met de Social Distance Keycord

Zijn er geen 1.5 meter social distance keycord meer beschikbaar bij de ingang, mogen er geen nieuwe bezoekers/personen naar binnen. Zo zou u het aantal klanten/bezoekers/personen ook kunnen reguleren op uw locatie.

Specificaties

  • – Geeft licht- en/of geluidsignaal;
  • – Slaat geen persoonsgegevens op;
  • – Geen applicatie nodig;
  • – Werkt op Bluetooth en infrarood;
  • – Bij dagelijks gebruik gaat de distance keycord minimaal een half jaar mee;
  • – Afmeting 50 x 50 x 20mm.

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen uit eigen voorraad

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!