Gemak van de klant voorop

Turnkey oplossingen

Levering door heel Europa

Zoveel méér dan een scherm

Samen kunnen we alles

Elke dag maakt Novid bedrijven en organisaties blij met tijdelijke AV- en IT-oplossingen. We luisteren eerst goed naar je wensen en komen vervolgens met de slimste oplossing.

Een oplossing die jou past als een handschoen. Daar worden WIJ dan weer blij van. Novid begrijpt dat je expert bent op jouw eigen vakgebied, maar misschien niet op het gebied van tijdelijke audiovisuele en IT-oplossingen. Daarom verhuren we niet alleen, maar denken ook met je mee. Met al onze kennis, ervaring en creatieve kracht.

Verder lezen

Meer informatie over solutions

Of je nu een seminar voor 200 personen organiseert, of een beursstand gaat bouwen, of je IT-omgeving gaat migreren: onze mensen zitten vol ideeën hoe je dat slimmer, efficiënter of verrassender kunt doen dan je zelf had bedacht. Want als iemand weet waartoe onze hoogwaardige oplossingen in staat zijn, zijn wij het wel. Door jouw vakkennis te koppelen aan onze kennis op het gebied van IT-hardware en audiovisuele apparatuur zijn we samen in staat tot grootse dingen. Altijd met focus op resultaat. Daag ons gerust uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!