Meebouwen aan het succes van RTL’s Septant-Et-Un

Meebouwen aan het succes van RTL’s Septant-Et-Un

Suspens op de quizvloer

Het programma Septante-et-un (71) is al sinds jaar en dag een grote hit in Walloniƫ, en is ginds niet meer van het scherm weg te denken. In dit programma meet een uitverkoren deelnemer zijn of haar kennis af tegen die van maar liefst 71 opponenten. Gezien de reputatie, omvang en toenemende visuele ambities van het programma werkt Novid al ruim 13 jaar met volle goesting mee aan deze interactieve en spannende show.

Opbouw

Onze schermen geven zowel de kijker als de presentatoren, deelnemers en de technische crew alle noodzakelijke informatie in de loop van het programma. Onze schermen geven zowel de kijker als de presentatoren, deelnemers en de technische crew alle noodzakelijke informatie in de loop van het programma.
Met LED-strips wordt het verschil aangeduid tussen winnaars en afvallers. Met LED-strips wordt het verschil aangeduid tussen winnaars en afvallers.
Een LED-opstelling van 3x7 tegels geeft de vragen en visuals naadloos weer. Een LED-opstelling van 3x7 tegels geeft de vragen en visuals naadloos weer.

Resultaat

  • Naadloze integratie van LED-technologie in het decor
  • Extra visueel cachet
  • Reeds 13 jaar de vaste visuele partner voor ’71’

In het kort

Opdrachtgever: RTL-TVI

Totale setup-tijd: Vaste opstelling, wordt elke maand 1 volle week gebruikt voor opnames

Onze Producten

Hieronder vind je onze gebruikte producten voor deze realisatie

Heeft u vragen over onze producten?

Novid is uw adviesverlener. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft om uw event te doen slagen.

Contacteer ons