Relaxen en tal van nieuwigheden op de Novid stand tijdens Festivak

Relaxen en tal van nieuwigheden op de Novid stand tijdens Festivak

Een goed evenwicht tussen spanning en ontspanning, daar draait het om in het leven. Novid hielp een handje om dat evenwicht te vinden op Festivak 2016, dé Belgische vakbeurs van de evenementenbranche.

Spanning was er genoeg op Festivak, de meest volledige evenementenbeurs in België. Voor ontspanning moest je op de stand van Novid zijn. Het was er relaxen en herbronnen met een deugddoende shiatsubehandeling tussen de planten, bomen, mos en haarscherpe natuurbeelden op een indrukwekkende rij 86” – LG 86BH5C ultra stretch LCD schermen in portretopstelling. Deze schermen zijn echte blikvangers en ideaal om dynamische content weer te geven op een innovatieve manier.

Tal van nieuwigheden

Helemaal fris in het hoofd konden de bezoekers de nieuwste snufjes van Novid bewonderen. Bijvoorbeeld de flinterdunne dubbelzijdige 55” – LG Dual View Flat Oled  display, met extreem heldere beelden langs beide kanten van het scherm. Ideaal voor toepassingen waar er optimaal gebruik nodig is van een beperkte ruimte op beurzen, in winkels of showrooms, of net een echte eye-catcher op plekken waar veel plaats is.

Boven de stand dreven de wolken. In werkelijkheid bleken het verschillende 55” – Philips BDL55 LCD schermen in portret- en landschapsopstelling. Het bewijs dat het met een kwalitatief scherm en een simpel ophangsysteem mogelijk is om met bewegende beelden echte belevingen te creëren op een beursstand.

Koele en coole drankjes

De bezoekers van de Novid stand lesten hun dorst met koele en coole drankjes recht uit een bijzondere koelkast. De LG Smart Hybrid Cooler beschikt over een 49” scherm waarop je digitale beelden met hoge helderheid en levendige kleuren kan vertonen. Door de proximity sensor wisselt de display automatisch van ondoorzichtig naar transparant wanneer er iemand voor staat.

In balans op Festivak 2016 from Novid on Vimeo.

 

Opbouw

Resultaat

Novid made it real@Festivak!

We hadden een schitterende stand waar we onze nieuwste snufjes aan het talrijke publiek toonden. En we maakten duidelijk dat in de hectische evenementenwereld samenwerken met Novid een echt rustpunt kan zijn!