Negen tevreden klanten onder één dak

Negen tevreden klanten onder één dak

Meerdere standhouders op een beurs voorzien van indrukwekkend audiovisueel materiaal? Yes, we can! Bijvoorbeeld op de Transport & Logistics Antwerp beurs afgelopen oktober.

Deze tweejaarlijkse beurs in Antwerp Expo brengt de hele transport- en logistieke sector samen. Heel wat bedrijven willen hier hun processen en producten showcasen. Op een beursstand bestaan daar allerlei manieren voor maar het efficiëntst zijn natuurlijk videobeelden.

Novid servicete niet een of twee maar liefst negen bedrijven op deze beurs. Van groot belang waren duidelijke timings afgesproken met de klanten en ter plaatse kort op de bal spelen. Hierbij een overzicht van ons werk en ons audiovisueel materiaal op deze beurs voor onze opdrachtgevers Total Concept, Expo Z, D’M&S, Adwork, A&B Project en Deusjevoo:

Sany Group

Bij deze logistieke dienstverlener plaatsten we twee 86 inch stretch schermen in landscape met twee keer Brightsign in network.

Assa Abloy

Op de stand van dit Zweeds bedrijf gespecialiseerd in opening solutions kwamen vier wandgemoteerde 55” Samsung PM55F-BC touchscreens te hangen.

Roosens

Bij transporteur Roosens installeerden we een Samsung DB48E met wandmontage. We plaatsten bovendien al hun content op het interne geheugen van het scherm. Super gemakkelijk!

Gosselin

Deze firma verzorgt wereldwijze transport- en verhuisdiensten en wij zetten twee ready-to-use 65” inch schermen met wandmontage in portret opstelling op hun stand. En de content die kwam vlotjes op het interne geheugen van het scherm te staan.

Topa

Novid plaatste twee L86 inch stretch displays in landscape opstelling op de beursstand van deze          verpakkingsspecialist. Op beide schermen verscheen hetzelfde filmpje, content die we op het interne geheugen van de toestellen hadden opgeslagen.

Mecalux

Op een Samsung ME46B met wandmontage kon deze specialist in magazijnoplossingen zijn ei aan zijn bezoekers kwijt. We plaatsen eveneens een touchoverlay zodat dit toestel een performant        aanraakscherm werd.

 WDP

Bij deze specialist in logistiek vastgoed installeerden we twee 55” Samsung UE55 schermen met wandmontage en een Brightsign     Player, onze krachtige video engine.

Actemium

Het bedrijf optimaliseert industriële processen, wij zorgden alvast voor feilloze visuele ervaringen met de Samsung PM55F-BC Touchscreen met wandmontage.

Kuehne + Nagel

Deze wereldwijde logistieke dienstverlener kreeg van ons twee indrukwekkende LEDwalls op hun stand met 7 x 4 2.5mm tegels.

Opbouw

Resultaat

Met 7700 bezoekers was deze Transport & Logistics Antwerp een succesvolle editie. Novid kwam keurig voorbereid, zorgde voor een efficiënte opbouw en afbouw in de verschillende hallen en zag dat het goed was. Resultaat: meerdere tevreden klanten onder één dak.