Making moments real in de Koningin Elisabethzaal

Making moments real in de Koningin Elisabethzaal

In het prachtige historische kader van de Koningin Elisabethzaal zorgde Novid voor hoogstandjes: een LED scherm van 75 m2 op het hoofdpodium, achttien schermen in de ontvangstruimte en de break-out rooms en zelfs een fancy DJ booth. We zijn heel trots dat we deel uitmaakten van dit evenement!

Corporate Event Management hield in de congreszaal een bedrijfsbrede meeting. De lat lag bijzonder hoog voor alle leveranciers, zowel naar afwerkingsgraad, kwaliteit van de materialen en de manier van werken. Maar hey, daar houden we bij Novid van!

75m2 haarscherpe high-resolution beelden

Het paradepaardje stond op het podium: een LED wall van 75 m2, of 4,8 meter hoog en 16 meter breed. Twee Truss kaders zorgden voor een stevige plaatsing. Novid stond tijdens de presentaties in voor de graphic operating met een Barco S3 presentation switcher. We maakten gebruik van vier MCTRL4K processoren zodat de gasten genoten van ultraheldere beelden. We voorzagen de sprekers ook van Downstage Monitors (DSM’s). In totaal stonden er zes, de presentaties waren zo zichtbaar van elk standpunt op het podium.

Bekijk hier de timelapse video van de opbouw.

 

4K Ultra HD Schermen, een LED DJ-booth én Novid Kiosk

Ook in het stijlvolle atrium verwende Novid de bezoekers. Vier LCD schermen zorgden doorlopend voor welkomst –en andere boodschappen. Misschien nog meer in het oog sprong de fancy DJ booth. Die omzoomden we met LT Series 4.4 LED tegels. Het was een eyecatcher die alle aandacht zoog naar de corporate video’s en visuals die erop werden getoond. En we gebruikten ook onze laatste nieuwigheid, de Novid Kiosk. Dat is een krachtige mini-computer, een Raspberry Pi, die we achter de schermen bevestigen, zodat we met een zelfgeschreven programma de content, inclusief de aftermovie die op het einde van de dag werd aangekondigd door de CEO, draadloos konden aansturen.

Dacht je dat het daar stopte? We rustten ook alle break-out rooms uit met in totaal veertien 98’’ 4K Ultra HD schermen. Die stonden netjes op een ScreenStalk lift, zodat we ze perfect op de hoogte konden zetten die de klant wenste.

Opbouw

Resultaat

De aanwezigen hadden the time of their life. Wij ook! We waren present met een groot en enthousiast team: veertien dames en heren zorgden voor de opbouw en de demontage, acht collega’s ondersteunden de organisatie en presentatoren tijdens het event.

"Het was super tof om met jou en je collega's samen te werken. Mooi team, fijne mensen en vakmanschap. Ik kijk al uit naar Amsterdam. De klant heeft me al enkele feedback berichten gegeven en die klinken allemaal hetzelfde: het was TOP. Ik ben trots op het hele team, samengesteld uit verschillende bedrijven. Allemaal professionals!"

Brigitte Goderie, Corporate Event Manager