LT Series in actie op ISE 2018

LT Series in actie op ISE 2018

ISE (Integraded Systems Europe) in Amsterdam is de grootste AV- en systeemintegratorenbeurs in de wereld. Het is de plek waar je naartoe gaat om de allernieuwste audiovisuele technologie te ontdekken, de trends op te snuiven, top internationale sprekers te aanhoren en kwalitatieve contacten te leggen. The place to be, want alle grote merken uit de audiovisuele wereld zijn er aanwezig. Ook Novid, met een stand om ‘u’ tegen te zeggen: we toonden voor het eerst onze LT Series in Europa.

De bezoekers konden de onbegrensde mogelijkheden van de LT Series live ervaren. De LT tegels zaten overal in de Novid stand, in de LED kubussen, tunnels, mozaïekmuren en ook op de met LED omzoomde verkoopbalie en bar. De bezoekers ondervonden aan de lijve dat een LEDwall creëren met de LT Series een puur plug-and-play verhaal is. De LED tegels zijn gemakkelijk te integreren in de klassieke aluminium frames voor standbouw. Ze kunnen eveneens functioneren als aparte constructie, waardoor ze gemakkelijk integreren in elke soort opstelling.

 

Full HD

Novid stelde vier varianten van zijn LT Series voor op ISE: de LT2.0i en LT2.5i – beide indoor tegels en de LT2.5o en LT2.8o, de outdoor tegels. De tegels zijn specifiek ontworpen om in bepaalde configuraties 1920 pixels breed weer te geven. Dat biedt de mogelijkheid om exact Full HD te gaan zonder processing. Het resultaat: een beeld dat onvergelijkbaar is! Met een LT2.0i kan in een televisiestudio 1920 pixels gerealiseerd worden op minder dan vier meter breed. LED is daarmee een echt alternatief geworden voor configuraties met verschillende LCD schermen, maar dan zonder de zwarte lijntjes.

 

Frames en main unit

Novid ontwierp ook aangepaste frames om de buitenhoek van een zuil of kroon zo goed als naadloos te krijgen. Wouter Van Beirendonck, bedenker van de LT Series: “We merken dat deze opstellingen zeer populair zijn bij onze nieuwe realisaties. Het biedt eindeloze creatieve oplossingen om wonderlijke LED ervaringen mee te creëren.” En super handig, de frames en main unit van de LT Series zijn geschikt zowel voor indoor als outdoor set-ups.

Dit product werd ontwikkeld vanuit de jarenlange AV ervaringen van Novid op beursvloeren en tijdens grootschalige evenementen. Wouter: “We stonden letterlijk en figuurlijk met onze botten in de modder, in stormen, op superchaotische beursvloeren. Door ons hoofd ging altijd ‘hoe kan dit beter, efficiënter, gebruiksvriendelijker, en daardoor uiteindelijk ook goedkoper. Et voilà, de LT Series zijn het resultaat van al deze denkoefeningen.”

 

Opbouw

Resultaat

Dat LEDwalls een grote visuele impact hebben op je product of merkvisibiliteit, daar was de Novid stand het levende bewijs van.  Noteer alvast in je agenda, van 5 tot 8 februari 2019 is Novid opnieuw van de partij tijdens ISE 2019 in Amsterdam!

LT Series kopen of huren?
Meer info vind je op www.LT-Series.com

In het kort

Opdrachtgever: Novid in samenwerking met Tailormate

Totale setup-tijd: 1,5 dag

Onze Producten

Hieronder vind je onze gebruikte producten voor deze realisatie

Heeft u vragen over onze producten?

Novid is uw adviesverlener. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft om uw event te doen slagen.

Contacteer ons