Gameforce en Novid: twee handen op één buik

Gameforce en Novid: twee handen op één buik

GameForce is de grootste gaming-beurs in België. Wat heeft dat publiek  nodig? Juist, fantastische games en, … schermen. En laat dat nu net de corebusiness zijn van Novid.

Novid is dan ook de huisleverancier van deze tweedaagse beurs. Voor de editie 2019 in de Nekkerhal in Mechelen plaatsten we voor onze opdrachtgever 4Entertainment in totaal 73 schermen. Die dienden voor de organisatie en de standen van de beursdeelnemers. Ook onze projectoren en frigo’s draaiden er flink wat uurtjes.

Novid materiaal voor het e-sports luik en voor de beursstanden

Na een succesvolle eerste editie in 2018 keerden de GameForce Masters tijdens deze editie terug. Deze Masters zijn het grootste e-sports toernooi van de Benelux. Het werd een stevige strijd tussen een aantal topteams in de grootste e-sports.

Het GameForce Masters podium werd geflankeerd door twee LEDwalls die samen zorgen voor een felle dynamiek en de ultieme e-sportbeleving in de zaal. Haarscherpe beelden verschenen op de 6 x 1 meter schermen. Bovendien zorgden twee Panasonic PT-RZ970 projectoren voor super gave projecties en de LED banners voor een spectaculair effect op de tafels van de gamers in de e-sports arena.

Op de GameForce standen, nog bigger and better dan de vorige keer, genoten bezoekers niet alleen van de allernieuwste games. Ze werden er ook uitgedaagd om de daad bij het woord te voegen en hun gamekwaliteiten te tonen. En hoe kon dat beter met de scherpe beeldkwaliteit en ultrarealistische details op de Samsung ME40C, Philips BDL55, Samsung QM85D, Samsung DM65E en LG 75UH5C schermen die op de verschillende beursstanden stonden.

Het Novid team van vier techniekers had in totaal drie dagen set-up tijd nodig voor dit e-sportevent.

Opbouw

Resultaat

Super enthousiaste bezoekers, een tevreden organisator: Novid made it real tijdens de jaarlijkse hoogmis van de gamers.