Allemaal kampioenen tijdens de Sportoase N8 van Brasschaat

Allemaal kampioenen tijdens de Sportoase N8 van Brasschaat

De hele wielerwedstrijd in detail bekijken? Dat was perfect mogelijk in de VIP-tent van de Sportoase N8 van Brasschaat dankzij de LEDwall en LCD schermen van Novid.

De spannende wielerwedstrijd voor toeristen en profs werd live weergegeven in de VIP-area van dit sportevent. Voor de opdrachtgever Basj BVBA zorgde Novid dat de hele wedstrijd er haarscherp te volgen was. Alle ogen waren gericht op de Novid LEDwall van 3,5 bij 2 meter, samengesteld met Unilumin 2.5 mm tegels die beelden in hoge resolutie garandeert. Om ook aan de tafels visueel te genieten, stonden er vier Samsung 55” UE55D LCD screens opgesteld in de tent. Deze schermen zijn voorzien van een zeer dunne rand voor een zo groot mogelijk kijkoppervlak. Buiten konden de toeschouwers de wedstrijd volgen op een Samsung OH55F. Tijdens de wedstrijd was het droog, bewolkt weer, maar deze schermen functioneren in de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

Drie techniekers van Novid hadden een halve dag tijd nodig om de hele setting op te zetten. Daarbij overbrugden onze professionals het signaal van bij de captatie-wagen (over het parcours) naar de VIP-area. Ze verdeelden het signaal over de verschillende schermen, regelden de LEDwall af en stelden de schermen juist in. Klaar! De wedstrijd kon beginnen!

Opbouw

Resultaat

Sfeer en gezelligheid en bij een natje en een droogje het nieuwe cycling talent bekijken, daar heeft Novid graag aan meegewerkt!

In het kort

Opdrachtgever: Basj Events

Totale setup-tijd: 1 dag

Onze Producten

Hieronder vind je onze gebruikte producten voor deze realisatie

Heeft u vragen over onze producten?

Novid is uw adviesverlener. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft om uw event te doen slagen.

Contacteer ons