Alles start met een idee.

Welke beleving wil je realiseren? Deel het met ons team, en wij delen onze expertise met jou. Zonder gedoe en met ruimte voor flexibiliteit in elke stap. Het Novid team co-creëert samen met zijn klanten vanuit een transparant en stapsgewijs samenwerkingsproces:

 

We vertrekken van uw idee

Alles begint bij jouw idee. Vertel ons wat je wil, en hoe jij de zaken voor ogen hebt. Van daaruit werken we naar de beste oplossing.

Creatief en technisch advies

Ons sales en technisch team helpen je dit idee meer concreet te maken met conceptueel en technisch advies. Ga je voor een expliciete of subtiele beleving? Voor inspiratie of interactiviteit…? Welke videotechnologie geeft dan het beste resultaat?

Flexibele on-site services

Qua plaatsing gaan we elke uitdaging aan. Ons team van gespecialiseerde videotechniekers zijn er voor installatie, afbraak en alle technische ondersteuning die tussenin nodig is. Zo beleef jij ook het moment van de waarheid zonder zorgen.

Een efficiënt logistiek proces

Ons technisch team en magazijn werken als één geoliede machine en zorgen er samen voor dat al het juiste materiaal op de juiste locatie en het juiste tijdstip worden geleverd en weer opgehaald.