Van jouw evemenent een beleving maken, dat is ons motto

Wij verhuren en verkopen audiovisueel materiaal voor evenementen zoals beurzen, festivals, vergaderingen. We creëren samen met onze klanten de beste, meest authentieke totaalervaringen door professionele audiovisuele technologie en een flexibele en persoonlijke service.

Bezig met je event voor te bereiden?

Download hier onze handige checklist zodat je het audiovisuele luik van je evenement effciënt kan voorbereiden.
Download Checklist

Waarom samenwerken met Novid?

We kennen de grillige deadlines in de evenementensector, we weten hoeveel mensen en partijen er betrokken kunnen zijn en we begrijpen de complexiteit van de projecten. We bieden betrouwbare oplossingen gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Wij doen alleen waar we goed in zijn!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

“Mijn oprechte dank voor jullie inzet tijdens batibouw en andere beurzen van de voorbije weken! Het was/is hectisch maar dat lijkt jullie niet te deren.”

Concept Expo

“Als Kamer van Koophandel wilden we graag out-of-the-box denken en Novid kon ons gewaagd idee waarmaken. Dankzij hen slaagden we erin om onze beurs creativiteit en interactie te laten uitstralen.”

Kamer van Koophandel, Luik

“Mijn dank voor de alweer prima samenwerking. Alles verliep zeer goed zowel in Parijs als Milaan. Graag tot de volgende!”

Mylène, Concept Expo

“Dank je wel voor de enthousiaste en snelle medewerking waarmee u alles geregeld heeft.”

Make-a-Wish-Wensteam van Renzo

“Opbouw, afbouw en tijdens de beurs, wij blijven overtuigd dat jouw aanwezigheid (*Brecht) een must is voor een goed verloop. Dus bedankt voor jouw aanwezigheid en werk op Mipim 2016!”

Guillaume, Mipim

“J’ai eu un super retour des équipes, Merci beacoup pour votre travail. Je crois qu on va avoir souvent, l’occasion de traivailler ensemble :).”

Margaux, Prodjekt

“Alles is prima en vlot verlopen. Super service, mooie schermen en de samenwerking Novid/Concept Expo ook pro en aangenaam. Great thanks aan Novid en tot een volgend avontuur!”

Carine, Concept Expo

“U hebt de Digitale Kunst geinstalleerd waar iedereen met grote ogen naar heeft gekeken. Uw bedrijf heeft daarmee een blijvende herinnering gegeven aan Nederland als gastheer van deze conferentie.”

Han-Maurits, GCCS

Hallo Iwan, Stijn, Brecht en Jeroen,

Super dank voor jullie adequate en snelle inzet gisteren; alles verliep vlekkeloos tijdens de opening 🙂

Nogmaals dank!

Marion ter Stege
NCNG